Vedetele impresionate de diamantele si parfumul Giuliei Nahmany

Vedetele impresionate de diamantele si parfumul Giuliei Nahmany

Andreea Marin Banica si Catalin Botezatu s-au declarat impresionati de colectia de bijuterii cu diamante pe care Giulia Nahmany a lansat-o aseara in cadrul unui eveniment exclusivist.


Bijuteriile au fost expuse, in premiera, la Aristocrat Events Hall, in fata a peste 200 de invitati, printre acestia numarandu-se multe vedete din showbiz.


Andreea Marin Banica, Catalin Botezatu, Anda Adam, Ozana Barabancea, Oana Roman, Catinca Roman, Ada Condeescu, Mihaela Drafta, Delia Antal, Amna au luat parte la o receptie deosebita si au urmarit, printre copaci argintii si aurii, un spectacol oferit de doua dansatoare contorsioniste care s-au transformat, pentru o seara, in diamante vii, evoluand in cutii imense de bijuterii.


parfum diamante nahmany


Pietrele pretioase, incadrate in aur alb, au certificat de provenienta de la Institutul International de Gemologie de la Anvers si de la cel din Tel Aviv. Mai mult, diamantele au certificate si de la Bursa Mondiala de diamante de la Tel Aviv si din Belgia.


In cadrul evenimentului s-a lansat oficial linia de bijuterii Basic Diamonds Collection by Giulia Nahmany, precum si primul parfum al vedetei, GOLD Perfume Limited Christmas Edition by Giulia Nahmany. Produsele au fost testate in premiera de vedetele invitate la eveniment.


Andreea Marin Banica a oferit o aparitie extrem de eleganta, imbracata intr-o salopeta gri din jerse cu centura acoperita de cristale Swarovski, accesorizand tinuta cu cercei superbi si bratara Swarovski din colectia Fashion Jewelry by Giulia Nahmany. Vedeta a petrecut minute in sir admirand si proband bijuteriile cu diamante din noua colectie.


parfum diamante nahmany

La fel a procedat si Catalin Botezatu, un fin cunoscator al produselor de lux. Designerul a analizat noua linie de bijuterii dorind sa achizitioneze un cadou special pentru mama lui, in prag de sarbatori.


Catalin Botezatu a punctat, din nou, o aparitie vestimentara impecabila: a purtat un costum Louis Purple, special creat pentru designerul roman, cu captusala din matase si fir de platina, camasa Catalin Botezatu, vesta Tom Ford, cravata John Richmond. Pantofii Fratelli Borgioli, special creati pentru Botezatu, au fost accesorizati perfect cu ceasul Corum din aur roz si inelul Ice Cube Cartier. La piept, Catalin Botezatu a purtat o brosa cu briliante Tateossian.


parfum diamante nahmany

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.