Vin si sampanie organica pentru receptia de nunta

Vin si sampanie organica pentru receptia de nunta

Flexibilitatea asociata mancarii si bauturilor din ziua marelui “da” presupune o abordare creativa a meniului de nunta. In cazul in care va displac intru cu totul cocktailurile, va propunem vinurile si sampania decupata din peisajul suprafetelor cu vita de vie cultivata in regim organic, benefica nu numai pentru dumneavoastra si invitati, cat si pentru mediul inconjurator.


Cum alegem bauturile alcoolice in conformitate cu normele de certificare organice?

Intai de toate, va recomandam sa verificati daca in spatiul unde se va desfasura receptia de nunta va este permis sa aduceti bauturi alcoolice din rezerva proprie. Ulterior acestei etape, ramane la latitudinea dumneavoastra daca veti cauta individual licorile incluse in meniul din ziua cea mare sau veti cere ajutorul unui specialist in vinuri ecologice.

In cazul in care optati pentru prima varianta, va sugeram Frey Vineyards, cu sediul in Mendocino, care ofera vinuri ecologice inca din 1980. Afacerea familiei Frey este primul producator de vinuri biodinamice de la nivelul Statelor Unite ale Americii.

Printre cele mai cunoscute companii de la nivelul taramului american care ofera o varietate de vinuri ecologice se numara The Organic Wine Company, Bonterra Vineyards si Paul Dolan Vineyards.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.