Wedding Ooops

Wedding Ooops

Intotdeauna la o nunta se strecoara probleme, dar pe care tu le poti tine in frau, daca le ai in vedere. Asadar, noi te ajutam sa fii atenta la cateva dintre cele mai importante lucruri, pentru ca totul sa fie perfect!

 

Abordarea unei tinute in totalitate albe este un Major Don’t atunci cand participi la o nunta. De ce? DOAR mireasa poate purta alb!

 

Rochia alba

 

Nu cred ca iti doresti sa fii eclipsata in ziua nuntii tocmai de catre o domnisoara de onoare aleasa de tine, din cauza inaltimii ei. Atentie si la modelul rochiilor acestora, fii dura si sanctioneaza orice exagerare rau-voitoare.

 

Domnisoara onoare

 

Din moment ce este aproape imposibil sa te intelegi cu soacrele separat, este clar ca intre ele nu vor gasi subiecte comune de discutie. Asadar, cuscrele niciodata la aceeasi masa!

 

Soacra

 

Din pacate, ospatarii functioneaza mai bine “pe uscat”, asa ca nu le da motiv sa se relaxeze nici o secunda.

 

Ospatar

 

Trebuie sa respecti alegerile invitatilor astfel incat fii atenta la preferintele alimentare ale participantilor la eveniment. Acest lucru implica inclusiv meniurile vegetariene.

 

Meniu vegetarian

 

Cu exceptia cazului in care ai un apetit ridicat pentru scene de gelozie, rabufniri necontrolate si “betii accidentale”, ar fi bine sa nu-ti inviti fostul iubit la nunta!

 

Fost iubit

 

Se spune ca este un bun inceput in orice casnicie sa-ti calci proaspatul sot pe minunatia de pantofi de abia cumparata.

 

Calcat pantofi

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.