Wedding planner-ul: 4 motive pro

Wedding planner-ul: 4 motive pro

Cate filme nu ai vazut in care nuntile erau organizate de un profesionist? Moda wedding planner-ului a inceput sa patrunda si in Romania, iar multe mirese nu stiu daca sa apeleze la unul sau nu. De aceea, am intocmit o lista cu motive pentru care sa apelezi la un wedding planner profesionist, care sa te scape de stresul organizarii nuntii tale de vis.
motive pro wedding planner

Bugetul

Daca nu ai mai avut de cheltuit o suma atat de mare pe o singura noapte pana acum, organizarea nuntii va fi stresanta. Nu vei stii cat sa platesti pentru anumite servicii sau ce ai uitat sa treci pe lista. Un wedding planner a facut asta de atat de multe ori incat poate sa nu scape nimic din vedere. In plus, un organizator de nunti profesionist stie deja cu ce furnizori sa lucreze pentru a avea servicii de calitate, dar poate obtine si preturi bune, tocmai pentru ca lucreaza cu mai multe mirese.


motive pro wedding planner

Timpul

Poate ca ai o logodna scurta sau poate cariera ta nu iti lasa prea mult timp liber. Si cel mai probabil, nu ai suficiente rude sau prieteni care sa fie dispusi sa faca toata alergatura in locul tau. Tocmai de aceea, wedding planner-ul este alegerea salvatoare. El se va ocupa de toate discutiile cu furnizorii, ar tu va trebui sa iti dai doar acordul si sa iti spui preferintele.


motive pro wedding planner
 

Sursele de inspiratie

Wedding planner-ul poate face putina ordine in sursele de inspiratie pe care le folosesti pentru nunta ta. El are toate materialele vizuale de care ai nevoie, reviste, site-uri si bloguri pe care sa e consulti. Astfel, tu nu va trebui sa te pierzi in numeroasele surse de informare.


motive pro wedding planner

Relatia stransa

Pe durata organizarii nuntii, wedding planner-ul tau iti va fi unul dintre cei mai apropiati prieteni. El iti va asculta toate ofurile, va stii sa iti mentina atentia si te va indruma in directia corecta. Iar tu te vei putea bucura de nunta, lasand nelamuririle invitatilor in baza lui.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.