Week-end-ul mireselor: Revolutia 5 in 1

Lansarea noii colectii de rochii transformabile Marithe

Week-end-ul mireselor: Revolutia 5 in 1

Marithe revolutioneaza conceptul de  rochiei de mireasa! Vino in week-end-ul   9-11 mai 2014 la cel mai asteptat eveniment al primaverii – lansarea noii colectii de rochii transformabile Marithe! De acum inainte rochia de mireasa clasica va ramane istorie, pentru ca tu vei purta o rochie din colectia Metamorphosis by Marithe.

 

Evenimentul,  promovat de Ideal Mariaj, aduce in prim plan cea mai inovatoare idee din domeniu – rochia de mireasa ce poate fi refolosita si tranformata!

 

Marithe iti propune deja clasica rochie 5 in 1 (purtata si de Adelina Pestritu)  dar si o serie noua de rochii din acelasi stil, care iti permit sa ai in acelasi timp o rochie de sirena, una scurta dar si una printesa. Cum este posibil? Simplu! Rochiile de mireasa Marithe sunt singurele care iti garanteaza ca vei fi cea mai frumoasa mireasa fara a renunta la un stil anume.

 

Profita de reduceri

 

Week-end-ul mireselor este un eveniment anual organizat de Marithe in colaborare cu Ideal Mariaj. In cadrul evenimentului va fi lansata noua colectie a brandului iar fiecare viitoare mireasa va beneficia de o transformare radicala realizata de make-up-artistul Luminita Susanu.

 

In plus toate rochiile Marithe din colectiile anterioare vor beneficia de reduceri de pana la 70%- rochii semnate de designeri celebri incepand de la 1,500 de lei!

 

 

Vino la Marithe in week-end-ul 9-11 mai 2014 intre 10.00 si 18.00 pentru a beneficia de toate surprizele si reducerile momentului! Viziteaza-ne in noua noastra casa din Strada Nicolae Caramfil, nr 59.

 

Accesul se face exclusiv pe baza de programare la numarul de telefon 0720.355.285.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.