Weekendul Mireselor by Ideal Mariaj 2

Cauti o rochie de mireasa sau un look complet pentru ziua cea mare? Daca vrei mai mult decat o simpla expunere a rochiilor de mireasa atunci echipa Ideal Mariaj te astepta la Marithe la finele lui martie pentru un regal al mireselor.

Unde? La Marithe.

Cand? Pe 23-24-25 martie.

Ce? O noua editie a Week-endului Mireselor by Ideal Mariaj

Te asteaptam cu toate stilurile de rochii de mireasa, specialisti gata sa iti schimbe toate parerile preconcepute pe care le ai, make-up artisti de renume (Ioana Cristea, Luminita Susanu si Petra Cojocariu) dar si multe alte surprize pe care le vei descoperi singura.

ROCHIA TA – STILUL TAU

Marithe ti-a pregatit reduceri de 30% pentru colectiile 2012 ale caselor de moda Agnes Bridal, Elianna Moore, Ellis Bridals, Eden Bridals, Eternity Bridal si multi alti designeri de renume.

Eternity Bridal 2012

Eternity Bridals 2012

Daca vei comanda o rochie Marithe in cadrul Week-endul Mireselor by Ideal Mariaj 2 vei primi o sedinta gratuita de make-up si coafura, o carte “Pledoarie pentru un pensat responsabil” de Elis Teodorescu si o revista Ideal Mariaj. Viziteaza-ne si vei primi un discount de 50% la o sedinta profesionala de make-up!

pledoarie pentru un pensat responsabil de elis teodorescu

SCHIMBA-TI LOOK-UL CU IDEAL MARIAJ

Daca vrei sa castigi o schimbare de look te invitam sa te inschii pe pagina de Facebook a Marithe, si sa raspunzi la întrebarea: “De ce iti doresti o schimbare de look?”. Primele 3 clasate in fuctie de numarul de like-uri primite pentru inscriere vor primi  o schimbare de look si o aparitie in viitorul numar al revistei Ideal Mariaj.

schimbare de look premiu ideal mariaj

Te asteptam la Marithe (str. Prof Ion Bogdan, nr 23, sect.1 Bucuresti), in perioada 23-24-25 martie, orele 10.00 – 19.00. Intrarea gratuita.

harta profesor ion bogdan salon marithe

 

Parteneri Media: Unica.ro, Ele.ro, Ring121.ro, Karena, Casa Nuntilor, Spune Da, High Class Magazine

Mostenitoare imperiului Swarovski - nunta de vis

Cand esti mostenitoarea unui imperiu de talia celui detinut de...

Julie Vino 2018- Incursiune in Cuba

Designerul de origine israeliana ofera clientelor sale rochii de mireasa glamour...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.