Weekendul Mireselor by Ideal Mariaj: Fii mireasa perfecta!

Weekendul Mireselor by Ideal Mariaj: Fii mireasa perfecta!

Rochii de mireasa la preturi de nerefuzat, sesiuni de styling personalizate, premii si multe altele – toate la lansarea numarului de primavara al revistei Ideal Mariaj. Cea mai prestigioasa publicatie dedicata mireselor din Romania te asteapta la salonul Marithe, unde vei fi consiliata de specialisti pentru alegerea tinutei perfecte. Fie ca iti doresti o rochie tip sirena, printesa sau una care sa urmareasca o linie simpla, la Marithe te asteapta colectiile 2012 cu pana la 35% discount ale caselor de moda celebre  precum Agnes Bridal, Elianna Moore, Ellis Bridals, Eden Bridals, Eternity Bridal.

CAND? 25-26 Februarie
UNDE? Salon Marithe Str. Prof. Ion Bogdan nr. 23 sect.1 Bucuresti

Achizitioneaza o rochie de mireasa Marithe din colectiile 2012 cu un discount de pana la 35% si vei primi CADOU o sedinta unica de styling, make-up si coafura dar si o carte “Pledoarie pentru un pensat responsabil” de Elis Teodorescu care te vor ajuta sa iti gasesti stilul pentru a fi o mireasa perfecta.

 

Achizitioneaza o rochie de mireasa Marithe din colectiile 2012 cu un discount de pana la 35% si vei primi CADOU o sedinta unica de styling, make-up si coafura, o carte “Pledoarie pentru un pensat responsabil” de Elis Teodorescu care te vor ajuta sa iti gasesti stilul pentru a fi o mireasa perfecta.


Posteaza pe facebook fotografia ta in rochia Marithe si vei intra in cursa pentru a castiga o rochie de seara dinmatase cu broderie manuala in valoare de 3000  lei (concursul este organizat pe pagina de facebook Marithe).


Viziteaza-ne
si vei primi GRATUIT numarul de primavara al celei mai importante reviste dedicata mireselor, dar si un discount de 50% la o sedinta profesionala de make-up! 

Luminita Susanu, Ioana Cristea si Iulian Urlan 
te asteapta in acest weekend la salonul Marithe pentru o sesiune profesionala de make-up si coafura, care te vor ajuta sa iti gasesti stilul pentru a fi o mireasa perfecta. 

De ce sa vii:

 

 • sesiune de styling personalizata (ce rochie ti se potriveste, ce machiaj trebuie sa ai si ce coafura e ideala pentru tine)
 • o carte “Pledoarie pentru un pensat responsabil” de Elis Teodorescu, CADOU pentru orice achizitie/comanda la o rochie de mireasa Marithe
 •  o sedinta profesionala de machiaj si coafura CADOU pentru orice achizitie/comanda la o rochie de mireasa Marithe
 • o sedinta profesionala de machiaj cu discount de 50% pentru vizitatoare, in functie de programari
 • concurs cu premiu in valoare de 3000 de lei constand intr-o rochie de seara din matase cu broderie manuala
 • numarul de primavara al revistei Ideal Mariaj GRATUIT pentru toate participantele
 • rochii de mireasa din colectiile 2012 (Agnes Bridal, Ellis Bridals, Eternity Bridal, Eden Bridals) cu pana la 35% reducere pentru comenzile preluate in cadrul week-endului 25-26 Februarie 2012

  Program:
  sambata si duminica (10.00 – 19.00)

  Programari si detalii la
  0720 355 285 si contact@marithe.ro

  INTRARE GRATUITA

Strada Profesor Ion Bogdan, Nr. 23, Etaj 1 (paralela cu Bdul Stefan cel Mare, se poate intra de pe str.Polona, prima la dreapta venind din Floreasca sau ultima strada la dreapta venind din Romana pe Calea Dorobanti)

Partneri media: Unica.ro, Ele.ro, Karena, Spune Da, Casa Nuntilor, eNunta

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.