Weleda – ingrijire naturala

Weleda – ingrijire naturala

Ingrijire cu adevarat naturala, din cap pana in picioare, firesc de la Weleda!

Numele Weleda reprezinta ingrijire completa a corpului de inalta calitate. in cele peste 90 de produse se ascund 90 ani de experienta in producerea cosmeticelor naturale.

Conform motto-ului „in armonie cu omul si natura“ Weleda se simte responsabila pentru modul in care uzeaza de natura: calitatea si disponibilitatea materiilor noastre prime este asigurata de propriile culturi biodinamice, recoltari din flora spontana cu certificare si de cooperarea indelungata cu partenerii contractuali.
weleda
Pe langa calitatea ecologica a comertului practicat de Weleda, la rang mare se afla si calitatea sociala a acestuia, in sensul fair trade. Iar vestea buna este ca din luna mai a anului trecut Weleda a intrat oficial si pe piata din Romania.

Weleda si-a inceput activitatea in anul 1921 la Schwäbisch Gmünd in Germania, ca laborator farmaceutic avand propriile culturi de plante medicinale. In prezent, Weleda este principalul producator mondial de produse pentru ingrijirea holistica a corpului si de medicamente pentru terapii antroposofice si homeopate. Sarcina companiei o reprezinta pastrarea, intarirea si redobandirea sanatatii omului.

weleda

„In armonie cu omul si natura“

A-ti pastra armonia inseamna sa te ingrijesti in mod constient de bunastarea trupului si a sufletului tau. Viziunea Weleda despre ingrijire este mai mult decat wellness. Ea cuprinde starea generala de bine, sanatatea omului si sustine echilibrul individual dintre trup, suflet si spirit.

Propriile culturi de plante medicinale constituie inima Weleda. Pe cele 20 hectare sunt cultivate mai mult de 200 de specii diferite de plante, despre care am putea spune ca de pe camp ajung direct in cutie. Plantele medicinale din gradinile proprii sunt cultivate dupa principiile agriculturii biodinamice. Produsele Weleda sustin utilizarea materiilor prime ecologice si economisirea apei si a energiei.

weleda

Weleda isi procura materiile prime preponderent din culturi controlate biologic si biodinamic, sustinand prin aceasta pastrarea fertilitatii solului si a calitatii apei. Plantele salbatice sunt culese doar atunci cand specia lor nu este in pericol de disparitie. Prezervarea speciilor este promovata activ prin cultivare si recultivare.

Sortimentele Weleda cuprind peste 90 de produse cosmetice cu adevarat naturale pentru ingrijirea corpului. Pe langa acestea, Weleda mai produce 2.400 de medicamente naturale. 


weleda
Produsele Weleda sunt dezvoltate impreuna cu medici si farmacisti si sunt certificate de cele mai importante institutii europene si internationale pentru produse si culturi organice si biodinamice: BDIH, NaTrue si Demeter.

In Romania sunt disponibile, pentru inceput, 23 de produse cosmetice din gamele de ingrijire pentru bebelusi, femei insarcinate si mamici (Weleda baby), igiena orala, ingrijirea corpului si produse anticelulita, gama Weleda baby fiind gama numarul unu in lume , in ingrijire cu adevarat naturala.


weleda

Lotiunea  exfolianta cu mesteacan de la Weleda este deosebit de delicata pentru piele conferindu-i un aspect fin si stralucitor. Perle fine din ceara pura de albine si de carnauba stimuleaza microcirculatia prin masaj, intensifica activitatea celulara si ajuta la reinnoirea pielii. Celulele moarte sunt inlaturate, cele active fiind protejate prin aceasta exfoliere bland, tensidele zaharoase curatand deosebit de delicat. Pielea dumneavoastra devine pe loc matasoasa, sensibil mai fina si neteda.

Utilizati gelul de dus exfoliant cu mesteacan o data pe saptamana. Aplicati-l in timpul dusului, masand usor pielea prin miscari circulare. Ea va deveni fina ca matasea si va primi un aspect stralucitor. Ideal ar fi sa aplicati dupa aceea uleiul anti-celulita cu mesteacan.

weleda

Uleiul anticeluita cu mesteacan de la Weleda datoreaza principiile sale active valoroaselor extracte din plante medicinale, rozmarin, ghimpe (Ruscus) si din frunzele tinere de mesteacan. in combina?ie cu un masaj usor, uleiul activ stimuleaza circula?ia si metabolismul pielii. Astfel pielea devine mai neteda si mai ferma – totul in mod natural.

Balsam de buze Everon® – ingrijire si protectie cu SPF 4
Ingredientele active cum sunt uleiul de jojoba, ceara de albine, untul de shea, ceara de candelilla, ceara de trandafiri, ceara de carnauba si extractele de vanilie si trandafir ofera buzelor ingrijirea de care au nevoie. Ceara protejeaza prin efectul de bariera, previne uscarea pielii sensibile a buzelor, acestea devenind moi si fine.
Toate ingredientele sunt cultivate organic si in plus, balsamul de buze nu contine materii prime pe baza de uleiuri minerale.


Produsul este testat dermatologic si nu este testat pe animale.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.