Zahar-pudra si multe forme
Sezonul alb ne aduce de fiecare data incarcatura sa plina de romantism, iar acest lucru datorita faptului ca asteptam cu mult drag sarbatorile de iarna. Insa, daca ne hotaram sa planificam nunta in aceasta perioada, este bine sa fii la curent cu anumite tedinte ale „sezonului alb”. Masa trebuie organizata intr-un loc fermecator pentru toti invitatii.
De aceea, va recomand cu incredere vechile palate sau case boieresti, transformate in locatii speciale pentru nunti. Cadrul exterior ales pentru desfasurarea ceremoniei trebuie amenajat usor cu flori de iarna, lumini multicolore si multa, multa zapada. Restaurantul trebuie sa pastreze ambientul sau, nu incarcati decorul cu flori ce pot ascunde frumusetea palatului si nici nu imbracati scaunele cu huse obisnuite, deoarece ascundeti frumusetea acestora.
Tocmai de aceea, tin sa remarc faptul ca aceste huse sunt binevenite numai in cazul in care scaunele sunt deteriorate sau nu se potrivesc cu intregul ambient. Mancarea aleasa va avea specificul anotimpului, iar decorul va fi unul adecvat – farfurii pudrate dupa caz cu sare alba sau zahar pudra si mici flori naturale asezate pe farfurii, alaturi de mancaruri fine si delicate.
Meniul 1
Stridii gratinate
Asortiment din trei terine, servite cu un cappuccino de lamaie
Duet de sturion si dovlecei, servit cu legume
Medalion de caprioara, servit cu sos de prune uscate
Fructe (portocale, smochine, curmale, mandarine, ananas)
Tortul miresei
Parfait de alune
Open bar
Meniul 2
Rulada de iepure cu smochine
Ficat de gasca cu sos de ciuperci de padure
Morun la gratar, servit cu sos de lamaie
Muschi de porc copt la jar, servit cu o garnitura din cartofi afumati si trufe
Fructe (mere, pere, struguri, nuci)
Tortul miresei
Inghetata de fructe de padure
Open bar
Meniul 3
Terina de pui umpluta cu prune afumate
Terina de fazan cu portocale
Terina de prepelita
salau in crusta de verdeturi si nuca, servit cu legume
Rulada de curcan cu mere coapte
Purcel de lapte copt si servit cu sos de vin
Fructe (mere, portocale, struguri, pere)
Tortul miresei
Petit four
Casata siciliana
Open bar
There are no comments