Zambetul miresei

Zambetul miresei

Pe lângă o coafura eleganta, un machiaj clasic şi o ţinută ce va atrage toate privirile, este important să „porţi” cu tine un zâmbet strălucitor! Dantură impecabilă este un must have în orice sezon!                                   

Ţi se pare că dinţii tăi nu sunt suficient de albi, oricât de mult i-ai spăla? Ai încercat toate pastele de dinţi fără niciun rezultat? Este timpul să încerci să îi albeşti şi prin alte metode. Poţi alege să mergi la stomatolog, pentru un tratament făcut în cabinet sau poţi încerca tips-urile de mai jos.Tu alegi!

Soluţii homemade  

                                                                                               
1, Sucul de lămâie, bicarbonatul şi sarea grunjoasă sunt alte soluţii la care poţi apela pentru albirea dinţilor.

2. Folosi de 3 ori pe săptămână, bicarbonatul poate reprezenta o metodă mai ieftină şi mai la îndemână de albire a dinţilor decât tratamentele chimice disponibile în farmacii sau în cabinetele stomatologice.

3. Înainte de a aplica bicarbonatul de sodiu, îţi poţi tampona dinţii cu suc de lămâie. Nu abuza însă: acidul citric din lămâie poate duce la o demineralizare uşoară a smalţului.

4. Sarea grunjoasă mai poate fi utilizată pentru albirea dinţilor, dar trebuie folosită cu delicateţe, pentru a nu afecta smalţul sau gingiile.

Indicatii


Specialiştii atrag însă atenţia că nu trebuie să ai carii înainte de a începe tratamentul, astfel rişti să-ţi strici dinţii. Orice mică fisură în dinte se va transforma într-o carie sub acţiunea acestor produse.

Atenţie!


Albirea dinţilor este indicată doar dacă ai peste 18 ani. Dacă ai carii, canale deschise sau alte probleme ale danturii, ar fi bine să consulţi medicul stomatolog şi să le tratezi înainte să începi un tratament de albire a dinţilor.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.