Zodiac floral pentru mirese

Zodiac floral pentru mirese

Iata un zodiac deosebit de interesant datorita faptului ca se obtin informatii foarte precise si substantiale, in schimbul unei simple cifre: ziua de nastere. Vei fii uimita sa descoperi cat de mult semeni cu persoana descrisa in comportamentul ce va corespunde si vei afla cu ce floare te asemeni prin imaginea si sentimentele pe care le inspiri.

Floarea-soarelui, persoanele nascute in zilele de: 1, 10, 19, 28

Caracter si destin: Sunteti o persoana dinamica, expansiva, placuta, iar felul dumneavoastra de a va comporta in societate va confera un anume magnetism in raza caruia vor intra multe persoane.
Floarea ce reprezinta acest semn evidentiaza nevoia dumneavoastra de stralucire, de a fi in centrul atentiei, precum si o anume continuitate a actiunilor de urmarire a unui scop sau ideal, asemeni florii soarelui ce isi improspateaza florile din lumina si caldura soarelui si-l urmareste constant pe tot parcursul zilei.

Bujorul, persoanele nascute in zilele 2, 11, 20,29

Ceea ce este de apreciat in mod deosebit la nativa acestui semn e perseverenta de care da dovada in orice situatie, fie ea cat de grea. Aceasta calitate tinde sa se transforme in inflexibilitate si incapatanare si ar fi de dorit, pentru o mai buna comunicare cu ceilalti, sa incerce sa-si corecteze aceste defecte.
Bujorul, rosu ca focul, semnifica sangele infierbantat al nativei si dorinta ei devoratoare de a iubi, de a de darui in trairile sale cele mai nobile si de a inflori la caldura acestor sentimente.

Ruffled - photo by Luna de Mare Photography http://ruffledblog.com/greenhouse-romance-wedding-editorial

Papucul-Doamnei, persoanele nascute in zilele 3, 12, 21, 30

Nu suportati sa stai mai multa vreme intr-un loc, decorurile, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe mereu pentru a va simti bine. Programele si regulamentele nu sunt pentru tine, caci vi se pare ca ele va rapesc libertatea pe care dintotdeauna puneti mare pret.
Culoarea galben-purpuriu a acestei flori semnifica pe de o parte, exuberanta si timiditate in masuri egale, agitatie si veselie, pe de alta parte.

Albastreaua – zilele de nastere 4, 12, 22, 31

Trasatura de seama a acestui semn este fidelitatea – si persoanele care va cunosc, indiferent de natura raporturilor intretinute, pot confirma acest lucru. Poate ca aceasta calitate este o prelungire a marii nevoi de stabilitate pe care o aveti in permanenta si care va impiedica sa va aventurati in actiuni nesabuite.
Albastreaua asimilata si cu floarea de nu-ma-uita, exprima cum nu se poate mai bine aceasta constanta care-l caracterizeaza cel mai bine pe nativul semnului, anume consecventa in sentimente si in atasamentele fata de alte persoane.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.