Zodiile si rochia de mireasa

Zodiile si rochia de mireasa

Spune ce zodie esti sa iti spunem ce rochii de mireasa ti se potrivesc! Din punct de vedere vestimentar, vedeta absoluta a oricarei nunti este rochia de mireasa. Astrologia are ceva de spus si in aceasta privinta. Mireasa isi poate alege rochia in functie de semnul astrologic sub influenta caruia s-a nascut.

Rochii de mireasa clasice – pentru Taur, Rac, Fecioara, Capricorn si Pesti

O rochie eleganta, rafinata si neaparat alba reprezinta idealul pentru o reprezentanta a uneia dintre aceste patru zodii. Tauroiaca doreste sa fie eleganta nu numai pentru ca asa se simte bine, ci si pentru a oferi imaginea unei persoane cu o situatie materiala excelenta, capabila sa investeasca oricat in vestimentatie. Racul investeste foarte mult in acest eveniment si din punct de vedere sentimental, astfel incat rochia trebuie neaparat sa fie la inaltimea evenimentului. Fecioara va acorda o atentie sporita detaliilor si accesoriilor. Trandafirasul de pe breteaua dreapta a rochiei se va asorta neaparat cu perla de la cercelul stang, iar coafura va fi impecabila. Exclus sa existe macar un singur fir de par razlet. Capricornul este si el un specialist al planificarilor. Va sti cu cel putin un an inainte de nunta ce rochie va purta, pentru ea necontand moda. Tinutele pe care le alege se potrivesc oricand, deoarece nu au niciun element iesit din comun. Mireasa Pesti va incerca sa puna accent pe propria feminitate, fara sa ajunga insa vreodata la exagerari.

Rochii de mireasa sexy – pentru Berbec, Leu, Scorpion si Sagetator

Mireasa Scorpion va cauta intotdeauna sa isi puna in valoare sexualitatea. Asta nu inseamna ca o veti vedea cu sanii pe afara sau cu o rochie exagerat de scurta. De felul sau cultiva misterul si stie ca ceea ce se poate ghici sub o dantela transparenta atrage mai mult decat un decolteu exagerat. Rochiile mulate, care ii evidentiaza formele, sunt cele mai potrivite. In schimb, zodiile de foc nu vad rostul pentru atata mister. Pentru berbeci, sagetatori si mai ales pentru lei, nevoia de a straluci duce uneori la tinute foarte indraznete. In cazul lor, ne putem astepta la cat mai multe portiuni de corp dezgolite si, in acelasi timp, la o vestimentatie scumpa, opulenta, eventual bine garnisita cu bijuterii scumpe.

Rochii de mireasa nonconformiste – pentru Gemeni, Balanta si Varsator

Daca v-ati saturat de rochiile de mireasa albe si care seamana toate unele cu altele, puteti sa admirati o mireasa varsator. Reprezentantele acestei zodii nu vor ezita sa isi cumpere o rochie indigo, pentru ca propria personalitate iubitoare de libertate sa isi puna amprenta si pe acest eveniment. Geamanul este si el capabil de cele mai ciudate alegeri si este foarte probabil ca in ziua nuntii sa nu mai fie multumit de rochia aleasa in urma cu doar cateva zile. Gusturile sale se schimba cu cea mai mare repeziciune din tot zodiacul. Balanta iubeste frumusetea si arta. Prin urmare, va depune toate eforturile de care este capabila pentru ca in ziua nuntii sa para desprinsa dintr-un tablou sau sa dea senzatia ca poate poza pentru un pictor de geniu.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.