Secrete pe care esteticiana dumneavoastra nu vi le va dezvalui (I)

Secrete pe care esteticiana dumneavoastra nu vi le va dezvalui (I)

Taramul tratamentelor de infrumusetare faciala este nelipsit de controverse. Asa ca in vreme ce o prima tabara a femeilor militeaza pentru frecventarea serviciilor de cosmetica, asociate relaxarii si curatarii in profunzime a porilor, cea de-a doua respinge total astfel de tratamente. Arielle Snyder, estetician la Club Prive Salon din cadrul Los Angeles, dezvaluie cateva trucuri specifice profesiei pe care o practica.

 

“Va putem lasa cicatrici pe chip!”

 

Dupa cum subliniaza Snyder, nu toti esteticienii sunt instruiti respectand cele mai inalte standarde de calificare profesionala. “Daca parasiti salonul cu pielea iritata sau plina de cicatrici, inseamna ca esteticiana dumneavoastra a utilizat produse si tehnici inadecvate tenului dumneavoastra”, explica Arielle.

 

“Pentru a evita o astfel de situatie, cel mai bine ar fi sa le solicitati apropiatilor recomandari in materie de servicii de cosmetica, punctand, totodata, programul unde a fost scolita esteticiana cu pricina”, adauga Snyder.

 

Rezultatele “de salon”, in propriul camin

 

“Nu este nimic mai important pentru tenul dumneavoastra decat interventia unei bune cosmeticiene”, spune Arielle Snyder. Dar, admitea acesta, cu ustensilele si resursele necesare, aceleasi rezultate bune pot fi obtinute si in confortul propriei locuinte.

 

Ea adauga ca, in vreme ce majoritatea clientilor ii calca pragul salonului la un interval cuprins intre patru si opt saptamani, altii prefera sa apeleze la serviciile acesteia la cateva luni sau chiar o singura data pe an.

 

“Daca ati dezvoltat o rutina corespunzatoare acasa din aplicarea mastilor faciale si a tratamentelor, nu aveti nevoie de serviciile cosmeticienei. Un sfat pe care il ofer in mod frecvent clientelor mele este acela de a incorpora in procesul de curatare al fetei un masaj de rutina. Acest lucru poate ajuta, indiscutabil, la tonifierea pielii, eliminarea toxinelor prin intermediul sistemului limfatic, dar si la imbunatatirea circulatiei sangelui”, spune Snyder.

 

“Puteti ignora recomandarile noastre in materie de produse!”

 

O buna cosmeticiana va poate recomanda incorporarea programului aplicat de aceasta in cadrul rutinii zilnice, asa ca nu ar trebui sa va surprinda daca vi se vor recomanda produse. Snyder spune ca esteticienii realizeaza o serie de cercetari cu privire la produsele pe care le utilizeaza, astfel ca nu ar fi rau sa le includeti in programul dumneavoastra de ingrijire. Cu toate acestea, nicio clienta nu ar trebui sa resimta presiunea acestor recomandari, adauga Snyder.

 

In cazul in care propriul estetician va recomanda o sumedenie de produse destinate ingrijirii, Arielle completeaza “Eu merg dupa principiul «less is more», asa ca multi dintre clientii mei sunt surprinsi sa afle cat de usor se poate obtine un program de ingrijire adecvat la domiciliu.”

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.